В Херсоні пройшла публічна консультація щодо розвитку велоінфраструктури

3 года назад 0

В Херсоні в HUBі “Громадська Платформа Херсона”, (артпростір FREEDOM) відбулася публічна консультація щодо впровадження Програми розвитку велоінфраструктури в м. Херсоні.

На консультації було презентовано проєкт “Міської цільової програми розвитку велоінфраструктури м. Херсона на 2021-2023 роки” (Програма), розроблений спільно Управлінням транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку та доцентом кафедри економіки, підприємництва та економічної безпеки ХНТУ Дмитром Карлюкою.

Обговоривши Програму, присутні представники громадських організацій, депутати міської ради, місцеві активісти відзначили її переваги для Херсона. Тож, спільно вирішили, через присутню на заході Марину Віркун (начальника Управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку), звернутися до міського голови Ігоря Колихаєва з вимогою про винесення Програми на профільні комісії та сесію міської ради.

Також, у неформальній обстановці, представник EGIS Ukraina Денис Моляка розповів про стан розробки плану сталої мобільності нашого міста, що знову спонукало до дискусії. Гуртом обговорили, як використати Програму в аналітичних матеріалах, необхідних для подальшої роботи над зазначеним документом.