В Херсоні відбувся відкритий чемпіонат з футболу

6 лет назад 0

24-25 березня в Херсоні в приміщені спортивного залу ДЮСШ "Херсон" відбулись ігри відкритого чемпіонату ДЮСШ "Херсон".

В чемпіонаті прийняли участь вісім кращих команд Херсонської області, а саме: ДЮСШ "Херсон-2007" м.Херсон, ФК "Авангард" м.Каховка, "Асканія Нова" отг Асканія Нова, ДЮСШ-3 "Херсон-47" м.Херсон, ДЮСШ "Херсон-2008" м.Херсон, ФК "Гопри" м.Гола Пристань, СДЮШОР "Кристал" м.Херсон, ДЮКФП-5 "Майстер-С" м.Херсон.Команди у часниці були розподілені на дві групи і ігри в групах відбувались за коловою системою.

25 березня відбулись ігри другого ігрового дня відкритого чемпіонату з футболу ДЮСШ "Херсон" серед команд юнаків 2007 р.н. Першими грали команди, які зайняли на груповому етапі місця з 3 по 4, потім були півфінали. В першому півфіналі грали команди "Асканія Нова" і господарі змагань, ДЮСШ "Херсон-2008". В цій грі були сильнішими новоасканійці з рахунком 6-2.

В другому півфіналі зустрічались ФК "Гопри" і ФК "Авангард". Гра видалась видовищною і багатою на забиті м’ячі, бо обидва колективи пропагандують атакувальний футбол і перемога на боці голопристанців 6-4. В грі за 3 місце зустрілись невдахи півфіналів ДЮСШ "Херсон-2008" і ФК "Авнгард" .

Перемога на боці господарів турніру з рахунком 8-3. Гра за 1 місце між командами "Асканія Нова" і ФК "Гопри" носила напружений характер, як і доводиться в фінальній грі. Отже, 1-0 перемога "Асканії Нова" і золоті медалі, другі ФК "Гопри", треті господарі ДЮСШ "Херсон-2008".Команда переможець і команди призери були нагороджені кубками, медалями і грамотами.