В Херсоні затримали ймовірного крадія

7 лет назад 0

Патрульні з допомогою небайдужого громадянина затримали ймовірного крадія.

Черговий виклик отримали патрульні вчора близько 3-ї ранку. Заявник повідомляв, що біля свого будинку на вулиці Кулика затримав невідомого, який намагався викрасти речі з його автомобіля.

Екіпаж негайно вирушив за адресою. На місці інспектори дійсно побачили двох чоловіків. Один із них тримав іншого. Коли заявник передавав підозрюваного поліцейським, останній спробував утекти. Його затримали та одягли на нього кайданки. Як пояснив потерпілий, він почув звук розбитого скла в дворі будинку. Чоловік кинувся до автомобіля та побачив, що невідомий крізь пошкоджене вікно намагається щось звідти витягти.

Заявник затримав імовірного крадія та викликав поліцію. Як встановили патрульні, за ніч у цьому районі це був уже третій випадок пошкодження автомобіля. Поруч інспектори помітили речі, які згодом упізнали власники. Їх викрали з попередніх транспортних засобів. Неподалік на долівці лежав молоток. Ним затриманий розбив скло, а також намагався вдарити заявника.

Підозрюваний уже неодноразово мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Затриманого доправили до Дніпровського відділення поліції.