В Херсоні затримали водія на підпитку з перевищенням норми в 10 разів

7 лет назад 0

Повідомлення про нетверезого водія від небайдужого громадянина отримали патрульні вчора близько 13-ї години. Заявник вказав, що мікрорайоном Шуменський курсує автомобіль Mercedes-Benz із чоловіком напідпитку за кермом. Інспектори помітили вказаний транспортний засіб на проспекті Святих Кирила та Мефодія.

Поліцейські вирішили його зупинити. Однак водій не виконав вимогу. Він збільшив швидкість та спробував утекти. Патрульні переслідували автомобіль до стоянки на вулиці Івана Вазова. Там його заблокували. Під час спілкування у водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер».

Результат – 2,00 проміле, що в 10 разів перевищує норму. Також чоловік не надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. На нього склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та ст. 130 (Керування у нетверезому стані) КУпАП. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Загалом за минулі вихідні патрульні склали 10 протоколів на нетверезих водіїв.