В Херсоні зволікають з впровадженням Інтернет-послуг

7 лет назад 0

Завдяки наполегливим зусиллям волонтерів та широкій підтримці громадськості упровадження системи електронних послуг iGov у Херсоні триває.

Разом з тим, темпи запуску Інтернет-послуг змушують бажати кращого. Прикро, але кожен день зволікань змушує сотні херсонців, як і раніше, витрачати зайвий час та зусилля для подолання застарілих бюрократичних процедур.

Команда волонтерів iGov готова терміново, протягом одного-двох днів, запустити у Херсоні вкрай запитувані громадянами адміністративні послуги: державна реєстрація фізичної особи – підприємця і юридичної особи.

Крім того, ми можемо оперативно запровадити через Інтернет припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця, що за останніх змін у податковому законодавстві стало більш ніж актуальним для малого і середнього бізнесу.

Перелічені онлайн-послуги успішно застосовуються у багатьох регіонах України, спрощуючи життя тисячам наших співвітчизників. На жаль, у Херсоні міська влада не поспішає із впровадженням таких прогресивних можливостей, що пропонує портал iGov.