В Іванівці відбувся показ кінострічки «Кіборги»

6 лет назад 0

12 березня в смт Іванівка, у актовому залі Аграрного ліцею, відбувся публічний показ кінофільму «Кіборги — Герої не вмирають» режисера Ахтема Сейтаблаева. Як зазначив на початку заходу голова Іванівської РДА Сергій Довбня, цей показ є знакова подія для Іванівського району. Він дасть змогу довести правдивість подій 2014-х років у Донецькій області і головне покаже молодому поколінню іванівців приклад мужності і  патріотизму, який проявили наші військові на війні на сході України. 

По тому слово взяв голова громадської організації «Джерело життя» військовий капелан Андрій Калита, який і привіз кінострічку у Іванівку. У своїй промові Пан Андрій зазначив, що таке кіно потрібне для українського сьогодення:

Фільм дуже глибокий. Фільм, який показує про стосунки людей на війні. Про те як люди мріють, про те як батько командир із своєю дитиною робить уроки по телефону… Дуже глибокий діалог чому у нас в Україні сталося те, те що сталося…

На сам кінець усі присутні згадали "хвилиною мовчання" пам’ять тих хто не повернувся із поля бою за незалежність України.

Степ Ньюз