В Іванівському районі поліцейські вилучили у місцевої жительки гранату

6 лет назад 0

В «єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала мешканка одного з населених пунктів Іванівського району . Жінка повідомила, що в домоволодінні її матері зберігається предмет, схожий на гранату. За місцем проживання 51-річної жінки негайно виїхали слідчо-оперативна група та екіпаж сектору реагування патрульної поліції Іванівського відділення поліції.

В ході огляду приміщення літньої кухні поліцейські в шухляді кухонного стола серед інших побутових речей виявили предмет, схожий на гранату Ф-1, разом із запалом. Небезпечні предмети були вилучені та передані працівникам вибухо-технічного відділу обласного главку поліції.

Як повідомив начальник Іванівського відділення поліції Віталій Боднарук, господарка будинку розповіла, що даний предмет близько двох тижнів тому знайшов на пасовищі та приніс додому 42-річний співмешканець жінки. Згодом вона розповіла про знахідку доньці, яка одразу повідомила поліцію.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Вилучені предмети направлені на дослідження до експертно-криміналістичного центра. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області