В місті Олешки поліція затримала жінку за нанесення ножового поранення чоловіку

5 лет назад 0

Злочин стався у квартирі багатоповерхівки в районі Житлоселище міста Олешки. В поліцію надійшло повідомлення з лікарні, що туди доставлено 54-річного чоловіка з ножовим пораненням в область нирки. Стан його здоров’я задовільний. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Слідчо-оперативна група Олешківського відділення поліції виїхала за місцем проживання потерпілого. У квартирі знаходилася його 52-річна дружина у стані сильного алкогольного сп’яніння. Вона пояснила, що вживала спиртні напої разом з чоловіком, потім він її образив, через це вона вдарила його ножем. Коли усвідомила скоєне, викликала «швидку». Причину сварки жінка не пам’ятає.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, наразі жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).