В Новій Каховці поліцейські за дві години розкрили крадіжку на 300 тисяч гривень

6 лет назад 0

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала мешканка міста Нова Каховка. Жінка розповіла, що торгує на місцевому ринку і вночі невідомий зловмисник викрав із торгівельного кіоска її товар. Диспетчер поліції терміново передав інформацію інспектору чергової частиниНовокаховськоговідділу поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що зловмисників було кілька чоловік. Вони пошкодили вхідний замок кіоска та викрали запаковані верхній одяг і жіночі сумки на суму близько 300 тисяч гривень. До пошуків злодіїв долучились також працівники управління карного розшуку обласного главку поліції.

Як розповів начальник кримінальної поліціїНовокаховськоговідділу поліції ОлександрВоропаєв, вжитими заходами поліцейські протягом двох годин встановили особи підозрюваних та місцезнаходження викраденого. Зловмисниками виявились двоє місцевих мешканців. Один із них зізнався, що передивився Інтернет та знайшов спосіб, як можна швидко та безшумно відчинити двері кіоска.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Зловмисникам може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Херсонської області