В Новій Каховці поліцейські затримали грабіжника

6 лет назад 0

Наразі встановлюється його причетність до вчинення ще 5 аналогічних злочинів на території Новой Каховки. Цього разу жертвою вуличного грабіжника стала 66-річна місцева жителька. Зловмисника затримали за прикметами, які описала потерпіла. В Новій Каховці ввечері жінка поверталася додому з роботи. Раптом до неї підбіг невідомий чоловік, схопив за вуха, зірвав золоті сережки та втік. Жінка запам’ятала прикмети зловмисника та повідомила їх поліції. Через деякий час підозрюваного доставили в Новокаховський відділ поліції. Під час особистого огляду у зловмисника виявили золоті сережки потерпілої.

Поліцейські з’ясували, що підозрюваним є 38-річний житель Російської Федерації, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабежі та крадіжки. Наразі встановлюється його причетність до вчинення ще 5 аналогічних злочинів на території Новой Каховки.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області