В Олешках збувальник амфетаміну засуджений на 6 років позбавлення волі

6 лет назад 0

На початку цього року в місті Олешки біля магазину працівники поліції затримали місцевого жителя під час збуту ним особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну. У зловмисника було вилучено кілька грамів амфетаміну та 4 тисячі гривень, які він отримав за збут наркотиків. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Розповсюджувачем амфетаміну виявився 28-річний місцевий житель, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Під час проведення санкціонованого обшуку в його будинку поліцейські вилучили сліп-пакети з кристалічною речовиною – амфетаміном, електронні ваги, фольгу із залишками порошкоподібної речовини, пластикові трубки та люстерко. Чоловік стверджував, що купував наркотики у знайомого для власного вживання та для продажу, щоб допомагати хворій матері.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Суд визнав чоловіка винним у збуті наркотиків та призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.