В Олешківському районі охоронець складу навикрадав препарати для захисту рослин на 9 тисяч гривень

5 лет назад 0

В Олешківське відділення поліції звернувся власник підприємства і повідомив, що зі складу зникли пачки з препаратами для захисту рослин на суму 9 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і з’ясували, що охоронець складу пропонував жителям села купити у нього препарати для захисту рослин. Поліцейські провели санкціонований обшук на території домоволодіння чоловіка і вилучили у нього викрадені пачки з препаратами для рослин. Чоловік пояснив, що упродовж двох місяці виносив зі складу по одній пачці і складав у своєму гаражі. Він знав, що препарати дорого коштують і хотів продати викрадене подешевше жителям села.

Всього на рахунку чоловіка 15 фактів крадіжок препаратів для захисту рослин. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).