В Олешківському районі поліцейські виявили водія у стані наркотичного сп’яніння

6 лет назад 0

В одному з сіл Олешківського району працівники сектору реагування патрульної поліції відділення поліції помітили автомобіль «ВАЗ-2108», який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Поліцейські зупинили автомобіль, 32-річний водій якого був з ознаками наркотичного сп’яніння. Під час поверхневого огляду в сумці водія поліцейські виявили медичний шприц з ацетильованим опієм.

Чоловік пояснив, що є наркозалежним і зберігав наркотичну речовину для власного вживання, а не з метою збуту. Також встановлено, що чоловік раніше судимий за крадіжки.

Поліцейські вилучили наркотик та направили його на дослідження. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).