Василь Федін провів засідання «промислової» комісії

5 лет назад 0

Роботу постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості та агропромислового комплексу високо оцінюють не тільки депутати обласної ради, а й доповідачі, які звітують перед членами зібрання. Конструктивно, зібрано, по суті – такою вже звикли бачити комісію під головуванням депутата Херсонської обласної ради Василя Федіна.

Сьогодні, 30 січня, на порядок денний було винесено 5 питань, із якими депутати впоралися майже за годину. Так, обранці розглянули проект змін до обласного бюджету Херсонської області на 2019 рік, проект змін до плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку нашої області, заслухали інформацію ХОДА щодо виконання у 2018 році програми запобігання виникненню та ліквідації надзвичайних ситуацій (аварій) і оперативного реагування на них у Херсонській області на 2016-2020 роки тощо.

«Одна з галузей, яка могла би стати поштовхом для економічного розвитку Херсонської області – сільське господарство. Нам необхідні більш інтенсивні технології для підвищення рівня врожайності сільськогосподарських культур. Якщо підтримувати Херсонщину в плані промисловості, створювати робочі місця, то це обов’язково призведе до кращого розвитку Херсонщини» , – зазначив депутат обласної ради Руслан Борищук під час обговорення програми формування позитивного іміджу та розвитку зовнішньоекономічної діяльності Херсонщини.


Два питання порядку денного комісії буде винесено на розгляд сесії Херсонської обласної ради, яка відбудеться вже 8 лютого поточного року.