Василь Зеленчук взяв участь у колегії обласної державної адміністрації

5 лет назад 0

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук взяв участь у колегії обласної державної адміністрації, яка відбулась сьогодні, 25 вересня.

У ході засідання були розглянуті важливі для області питання. Зокрема, про підсумки літнього туристичного сезону, про стан використання в області коштів Державного фонду регіонального розвитку за січень – серпень 2019 року, про посилення в області пожежної та техногенної безпеки в осінньо-зимовий період 2019/20 року.

Проте, першочергове питання порядку денного стосувалось стану готовності підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019/20 року.

За інформацією заступника директора Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації Віктора Рассолова, на сьогодні технічна готовність об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери області становить у середньому 90%.

По м.Херсону проблемним залишається питання своєчасної підготовки до початку опалювального періоду житлових будинків ОСББ з централізованим теплопостачанням.

Відзначимо, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер тримає на особистому контролі ситуацію з підготовкою соціальних, освітніх та медичних закладів, що входять до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області, до опалювального сезону. Станом на 18 серпня майже 30% комунальних закладів, установ та підприємств повідомили про готовність до опалювального сезону, в інших закладах тривають планові підготовчі роботи.