Вчора рятувальники тричі допомагали населенню і службам екстреного виклику

5 лет назад 0

3 лютого представники Служби порятунку тричі виїжджали за викликом про надання допомоги. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Спершу о 13:50 до суворовських рятувальників звернулися зі служби «102». На вул.Тираспільській в м.Херсоні сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої могла виникнути пожежа через витік газу з установки. Рятувальники прибули за місцем виклику, відключили акумуляторну батарею і перекрили газову установку.

Наступний дзвінок за номером «101» о 16:46 отримали у м.Скадовську. Містяни повідомляли про те, що в приватному житловому будинку на вул. Мангубінській зачинилася однорічна дівчинка. Рятувальники відразу відреагували на інформацію і виїхали за вказаною адресою. Як стало відомо, поки батьки на хвилину вийшли на подвір’я дитина закрила двері на засувку, а як відкрити не розуміла. Співробітники 19-ї ДПРЧ швидко оцінили ступінь складності ситуації та відкрити вікно за допомогою ручних інструментів. Таким чином батьки потрапили до помешкання.

Того ж дня о 18:00 до олешківських рятувальників звернулася мешканка с.Підлісне, яка просила допомогти їй з пошуками батька, який пішов до лісу і не повернувся. Практично до ранку вогнеборці розшукували чоловіка, а 4 січня о 07:30 дочка зниклого зателефонувала і повідомила, що він знайшовся.