Вчора в трьох ДТП загинули 4 людини

6 лет назад 0

Вчора в трьох дорожньо-транспортних пригодах 4 людини загинули та ще 4 чоловіка були травмовані. Вже сьогодні вранці в ДТП постраждали 5 людей.

В Генічеському районі в с. Щасливцеве близько 11:07 64-річний водій автомобіля «ВАЗ-2103» здійснив наїзд на 68-річного чоловіка, який на інвалідному візку переїжджав через дорогу. В результаті ДТП інвалід від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Приблизно в цей час в Новотроїцькому районі на автодорозі Херсон-Каховка-Генічеськ 59-річна мешканка Київської області, керуючи автомобілем «Шевроле Авео», виїхала на зустрічну смугу та здійснила зіткнення з автомобілем «Мерседес» під керуванням 34-річного жителя м.Кривий Ріг. В результаті ДТП водій «Шевроле» загинула на місці пригоди. Також тілесні ушкодження отримали 4 пасажира автомобілів, серед яких 3-річна дитина.

Близько 14:38 в Олешківському районі на 11 км автодороги Херсон-Джанкой 61-річний житель обласного центру, керуючи мопедом, раптово виїхав з правої смуги руху на ліву в результаті чого на мопед здійснив наїзд автомобіль «Шкода» під керуванням 55-річного мешканця м.Київ. Внаслідок зіткнення водій та 10-річний пасажир мототранспорту від отриманих травм загинули на місці пригоди.

Вже сьогодні вранці в Генічеському районі близько 05:00 на автодорозі поблизу с.Сергіївка 32-річний водій автомобіля «ВАЗ-21103» не впорався з керуванням, з’їхав в кювет, де автомобіль перекинувся. В результаті ДТП водій та 4 пасажири з травмами різного ступеню тяжкості доставлені в центральну районну лікарню.

Поліція Херсонщини звертається до водіїв транспортних засобів з вимогою бути уважними за кермом та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Пам’ятайте від ваших дій залежить не лише ваше життя та здоров’я.

Відділ комунікації поліції Херсонської області