Великоолександрівські поліцейські встановлюють обставини конфлікту, в результаті якого загинув житель м. Нова Каховки

4 года назад 0

Злочин стався 8 квітня у с. Костромка Великоолександрівського району. В чергову частину районного відділення поліції зателефонувала лікарка швидкої. Вона повідомила, що в одному з будинків виявили двох чоловіків у непритомному стані, яких наразі везуть у лікарню. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група підрозділу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські з’ясували, що в той день 60-річний мешканець Нової Каховки приїхав у справах на малу батьківщину, де зустрівся зі своїм 60-річним однокласником. Чоловіки вирішили випити по чарці за зустріч. Під час застілля між друзями з невідомих причин раптово виник конфлікт. Господар будинку схопив металевий предмет та кілька разів вдарив товариша по голові.

Коли чоловік усвідомив, що накоїв, то намагався вкоротити собі віку, прийнявши цілу купу пігулок та перерізавши вени. Перебуваючи в шоці, він подзвонив знайомому і розповів, що сталося. Також пояснив, що він не хотів завдати шкоди товаришу. Односелець викликав швидку, обох чоловіків доставили у лікарню.

За словами начальника Великоолександрівського відділення поліції Віталія Самцова, потерпілий від отриманих травм помер у лікарні, а нападника лікарі врятували. Наразі йому повідомлено про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, в результаті яких потерпілий помер. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати 8 років ув’язнення.