Весільний бум на Херсонщині

7 лет назад 0

Сьогодні, 14 вересня у приміщенні Херсонського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, відбувся п’ятнадцятий ювілейний захід, а саме, реєстрація шлюбу і вшанування п’ятнадцяти сімейних пар Суворовського району, які прожили разом 50 та більше років. Таку традицію, яка є єдиною в Україні, започаткували юстиція Херсонщини спільно з Суворівською райрадою Херсона.

50 років разом з коханою людиною викликають одночасно захоплення та почуття родинної теплоти. За ці довгі роки разом вони стали прекрасним подружжям, ідеальними батьками, люблячими дідусем та бабусею, а дехто ще й прадідусем та прабабусею… Подружжя Савченко, які разом вже більше 58 років кажуть, що секретом довгого і щасливого подружнього життя є взаємоповага, підтримка та взаєморозуміння.Ювіляри вдруге обмінялися обручками, пообіцяли кохати, цінувати і поважати одне одного. Під оплески гостей, рідних та близьких подружжя кружляли в танці та лунало традиційне «гірко»! Також вони сьогодні отримали квіти та подарунки.

Зі словами вітання до сімейних пар звернувся заступник начальника головного територіального управління з питань державної реєстрації — начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Григорій Галковський. Він наголосив, що усі 15 пар є прекрасним прикладом любові і порозуміння для кожного. Побажав міцного здоров’я, сімейного благополуччя довгих років життя та відсвяткувати діамантове весілля. Григорій Олексійовичтакож звернув увагу на те, що за безоплатною юридичною допомогою вони можуть завжди звернутися до Херсонської юстиції.

Крім цього, до привітань приєдналися керівництво міста та району, колектив ГТУЮ у Херсонській області, Протоієрей церкви Святого Пантелеймона – отець Володимир, рідні та близькі «золотих» ювілярів.

Головне територіальне управління юстиції у Херсонській області