Від фіскалів області юридичний майстер-клас «Сьогодні Я — податковий юрист»

6 лет назад 0

Під таким девізом пройшов День відкритих дверей у Головному управлінні ДФС у Херсонській області, на який сьогодні завітали студенти та викладачі Херсонського економіко-правового інституту. Проведення таких інформаційно – просвітницьких заходів із херсонською молоддю: «Передаємо передовий досвід, знання та традиції державних службовців майбутнім колегам», у форматі Всеукраїнського тижня права, вже стало доброю традицією для фіскалів області.

На цей раз студенти — майбутні юристи розпочати свій робочий день о дев’ятій годині ранку разом із провідними спеціалістами юридичного управління фіскальної служби Херсонщини. Для молоді були підготовлені окремі робочі місця та надана унікальна можливість випробувати отримані юридичні знання на практичних прикладах та відчути себе справжніми податковими юристами.

Під час жвавої дискусії та професійного обговорення з колегами – фіскалами студенти відчули повноту відповідальності, важливості ґрунтовної підготовки та опрацювання юридичної кореспонденції. Протягом чотирьох годин тривала практична робота майбутніх студентів у секціях: супроводження судових спорів за результатами проведених перевірок, організація роботи по супроводженню судових спорів з питань стягнень та банкрутств, також обробка інформації про стан розгляду судових справ у підсистемі АС «Суди» ІС «Податковий блок».

На завершення «міні» юридичного робочого дня фіскали визначили кращі результати роботи серед студентів, а молодь мала можливість поставити безліч цікавих питань юристам — професіоналам. В свою чергу начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Ігор Клим привітав майбутніх колег з першим трудовим досвідом, порадив студентам бути наполегливими у навчанні та намагатися стати всебічно розвиненими особистостями, як того вимагає сьогодення.

На переконання і молоді, і спеціалістів Головного управління ДФС у Херсонській області це був таки справжній діалог, як і передбачала тематика та формат заходу, адже добробут нашої держави та кожного з нас починається з уміння бути законослухняними, висококультурними платниками податків вже зараз.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області