Від класики до року: «Поетична шафа» об’єднує творчих херсонців

6 лет назад 0

У неділю, 9-го вересня, у smart cafe SHKAF відкриють четвертий сезон "Поетичної шафи". Захід пройде у форматі "вільний мікрофон". Всі бажаючі зможуть прочитати улюблені поетичні та прозові рядки. Костянтин Капошилін планує відвідати захід вже вдруге, до цього він приходив на "Summer!Шафу". Автор підготував свої вірші на соціальну тематику.

"Моя поезія — це заклик, щоб в нашій країні панували діти, навіть ті, яким за тридцять, бо вони знають ще таке щастя і не перетворюють своє життя на перегони", — поділився Костянтин.

У рамках "Поетичної шафи" заплановані творчий батл, конкурс експромтів за звання "Поета вересня" та написання "безкінечного вірша". Окрім того, завсідники зможуть ознайомитися із виставками книг, "Підвішеними рядками" і знімками шафовців.

На заході лунатимуть не тільки проза та поезія, а й пісні. На сцені "Шафи" виступатимуть співаки, барди та гурти.

"Буде все — від класики до року. Виконуватимуть кавери та авторську музику. Ми намагаємося поєднати різні стилі, щоб кожен завсідник знайшов щось близьке для себе", — зазначили організатори.

Творчий вечір відбудеться за підтримки Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б. Лавреньова, громадської організації "ФРІ", Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша та Креативної майстерні "Слон".