«Від кожного із вас залежить майбутнє України», – Оксана Рукавішнікова випускникам загальноосвітньої школи-інтернату

5 лет назад 0

31 травня останній дзвоник пролунав для особливих дітей у Херсонській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Херсонської обласної ради.

Із урочистою подією випускників та всю шкільну родину привітала заступник голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова: «Шановні випускники! Сьогодні для вас усіх особливо хвилююче свято – свято Останнього дзвінка. Ви вступаєте у доросле життя. Учора ви ще були дітьми, а сьогодні – уже дорослі. Тепер вибір тільки за вами! Бажаю, щоб ви всі знайшли себе. Знайшли свою стежку у житті, своє місце у суспільстві. Бажаю, щоб ви були гідними громадянами нашої країни. Пам’ятайте, від кожного із вас залежить майбутнє України!».

Усім іншим школярам Оксана Олександрівна побажала хорошого літнього відпочинку, нових вражень та позитивних емоцій, аби 1-го вересня вони, повні сила та енергії, розпочали новий навчальний рік. Також заступник голови облради подякувала батькам та педагогам за виховання та навчання молодого покоління – майбутнього України.

Із напутніми словами до випускників звернулися перша вчителька та класний керівник і, звичайно ж, директор школи Віктор Меренков.

«Шановна родина нашої школи, я від щиро серця вітаю вас із закінченням навчального року. Він був непростий, як і всі попередні. Ми збагачували дітей знаннями, ми розвивали їх спортивні, музичні, танцювальні таланти. Ми облаштували багатофункціональний спортивний майданчик. І тепер наші спортсмени, які показують себе на рівні України і Європи, мають можливість нормально тренуватися і мати всі умови для того, щоб розвивати свої спортивні таланти. Я дякую батькам за підтримку, за постійну турботу про школу, про своїх дітей, за взаєморозуміння і взаємопідтримку» , – відзначив він та вручив випускникам свідоцтва про закінчення школи.

У знак подяки 12-тикласники підготували для присутніх на шкільній лінійці декілька номерів художньої самодіяльності, а на останок випустили у небо різнокольорові кульки як символ подальшого самостійного життя.