Відбулось засідання комісії з питань управління об’єктами комунальної власності

5 лет назад 0

6 серпня постійна комісія Херсонської обласної ради з питань управління об’єктами комунальної власності продовжила свою роботу по закінченні спільного засідання з комісією з питань охорони здоров’я та здорового способу життя.

Депутати підтримали проекти рішень про оголошення конкурсів на право оренди комунального майна у медичних закладах та про продовження дії договору оренди комунального майна у адміністративній будівлі, балансоутримувачем якої є Херсонська обласна державна адміністрація.

Комісія підтримала звернення Херсонського регіонального центра з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» про придбання за рахунок коштів обласного бюджету спеціалізованого автобусу для перевезення осіб з інвалідністю. Очікується, що користуватись спеціально обладнаним автобусом зможуть не лише спортсмени, а також представники інших комунальних закладів, зокрема «Олешківського дитячого будинку-інтернату». Наразі, планується забезпечити обслуговування більше ніж 570 вихованців вказаних закладів.

Також до порядку денного позачергової сесії Херсонської облради, яка відбудеться 9 серпня, рекомендовано включити питання щодо припинення юридичної особи – комунального сільськогосподарського підприємства «Янтарний-2» Херсонської облради шляхом ліквідації. Як пояснив голова комісії Юрій Рожков, це підприємство не працює та не має жодних активів.