Відбулося обговорення питання щодо недобудови на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Динамо»

6 лет назад 0

30 травня в обласній державній адміністрації на чолі з Андрієм Гордєєвим відбулося засідання робочої групи з питань дотримання законодавства при передачі будівлі спортивно-оздоровчого комплексу «Динамо» за адресою м. Херсон, вул. Перекопська, 4 до спільної власності територіальних громад Херсонської області.

Раніше, 6 березня 2018 року, з метою вирішення даного питання було підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Херсонською обласною державною адміністрацією, Херсонською обласною радою, Фізкультурно-спортивним товариством «Динамо» та Громадською організацією «Херсонська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України».

А вже 16 березня 2018 року позачерговою Всеукраїнською конференцією ФСТ «Динамо» України у місті Яремче було схвалено пропозицію Херсонської облдержадміністрації та Херсонської обласної ради щодо готовності співпрацювати у створенні ефективної спортивної інфраструктури шляхом удосконалення, добудови та реконструкції спортивних споруд плавального басейну у місті Херсоні по вул. Перекопська, 4.

«Ми продовжимо співпрацю за умови передачі майнового комплексу в оперативне управління облдержадміністрації зі збереженням частки фінансування зі сторони ФСТ «Динамо». Після виготовлення проектно-кошторисної документації буде видно, скільки коштів та часу потрібно, для реалізації наших спільних планів», — наголосив очільник області Андрій Гордєєв на засіданні робочої групи.

Планується, що майбутній спортивний комплекс буде призначений для ігрових видів спорту.

«Якщо взяти до уваги те, яку славу мала ФСТ Динамо, ми прогнозуємо, що після введення в експлуатацію нового реконструйованого комплексу, збільшиться кількість як секцій, так і дітей та спортсменів, які зможуть там займатися спортом», — зазначив заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь.

Порушене на засіданні питання буде винесене на найближчу сесію обласної ради.

Прес-служба Херсонської ОДА