Відкрилась виставка робіт Ольги Бондаренко у «Галереї життя» Херсонського онкодиспансеру

7 лет назад 0

«Мене захоплює сам процес малювання, подобається поєднувати яскраві кольори. Результат роботи не завжди очікуваний, іноді виходить таке, про що навіть і не думала. Виставка має назву «Мої мандри». Людина мандрує з тих пір як винайшла колесо, як винайшла вітрила. Мандрувати можна і на яву, і у мріях, і з літературою. Головне – не зупинятися!», —

зазначила Ольга Бондаренко.

Майстриня почала свій творчий шлях у художній студії Анатолія Сліпича, вищу мистецьку освіту отримала в Україні. Постійно бере участь у Всеукраїнських та обласних виставках, неодноразова учасниця виставок за кордоном, серед яких виставки у Франції та США.

Головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур підкреслила:

«Ми маємо за честь провести персональну виставку Ольги Бондаренко в стінах нашого закладу. Підтримка херсонських митців є одною із цілей арт-проекту «Галерея життя». Ми щасливі знайомству із талановитими людьми. Ольга сьогодні відкрила для нас власний, експресійний світ та новий для нашої галереї стиль, яскравий та незвичний, і дуже цікавий».

Персональна виставка робіт Ольги Бондаренко триватиме в «Галереї життя» Херсонського обласного онкологічного диспансеру протягом місяця.