Владислав Мангер привітав медалістів чемпіонату Європи

5 лет назад 0

Сьогодні, 10 вересня, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер зустрівся із золотим та бронзовим медалістами чемпіонату Європи з боксу серед школярів, який проходив у Тбілісі. Завоювали високі нагороди представники Херсонської обласної організації Федерації боксу України.

Олексій Степанов у ваговій категорії до 72 кг провів чотири переможні бої, три з яких закінчив достроково і завоював титул чемпіона Європи. Денис Григораш у ваговій категорії понад 90 кг також успішно йшов до перемоги, перемагаючи противників, але в напруженому півфінальному бою поступився майбутньому чемпіону, що представляв Грузію, і завоював бронзову медаль чемпіонату.

«Херсонщина пишається вами і ми щасливі, що в вашу честь було піднято український прапор на змаганнях в Грузії. Бажаю подальших успіхів і нових перемог, а вашим тренерам – величезна шана і подяка за працю і досвід, які вони в вас вкладають» , – сказав боксерам Владислав Мангер і вручив символічні подарунки.

Супроводжували спортсменів у їхній переможній ході тренери Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Скібінський, Роман Чернишов і Анатолій Тюрін.