Владислав Мангер: «Тепер ми земляки з легендарної 57-ою бригадою!»

6 лет назад 0

Сьогодні, 5 червня, 57-а окрема мотопіхотна бригада прибула на місце постійної дислокації. 57-а окрема мотопіхотна бригада – військове з’єднання Збройних сил України, підпорядковане оперативному командуванню «Південь». У 2014 році сформувалася на основі 17-го, 34-го і 42-го окремих мотопіхотних батальйонів (колишніх батальйонів територіальної оборони).

Тепер місцем постійної дислокації військових стане м.Нова Каховка. Будівля колишнього інтернату, в якій влаштуються військові, була виділена Херсонською обласною радою. Привітав бригаду з прибуттям «додому» голова обласної ради Владислав Мангер.


«Ви – легендарна 57-а, яка тепер буде жити в нашій області. Наш дім – це ваш дім! З сьогоднішнього дня ми з вами – земляки, які проживають в одній великій домівці – Херсонщина. Ми зробимо все, щоб ви почували себе тут як у рідному краю. Херсонська обласна рада одноголосно, незалежно від політичних поглядів, підтримує Збройні Сили України. Спасибі за ваш подвиг!», – звернувся до військових Владислав Мангер.

Багато добрих слів і подяк звучало сьогодні на честь 57-ї окремої мотопіхотної бригади від шанованих гостей – голови ХОДА Андрія Гордєєва, міського голови Нової Каховки Володимира Коваленка та інших.


Самі військові подякували керівництву області та міста за теплий прийом, чуйне ставлення і постійну допомогу.