Владислав Мангер відзначив найкращих у Школі гуманітарної праці

6 лет назад 0

31 травня голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер особисто привітав учнів та випускників КЗ «Навчально-виховний комплекс «Школа гуманітарної праці» Херсонської обласної ради із закінченням учбового року. Урочистий захід проходив на сцені Херсонського обласного музично-драматичного театру ім.М.Куліша, де Владислав Миколайович і відзначив найкращих учнів та вручив вчителям Почесні грамоти від Херсонської обласної ради.

За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання й виховання підростаючого покоління та самовідданість освітянській справі грамоти з рук голови облради отримали заступник директора з навчальної роботи ШГП Влада Сєра, вчитель курсу театру Олена Сербіна, та з нагоди Дня науки аспірант, молодий науковець, вчитель інформатики Максим Бистрянцев.

Крім того, з рук Владислава Мангера під овації залу посвідчення та значок кандидата у майстри спорту отримав чемпіон світу з хокею серед юнаків, учасник збірної України Артем Целогородцев.

Протягом свята директору школи Артему Кияновському і голові облради Владиславу Мангеру, які знаходилися на сцені всю урочисту частину, вдалося створити для присутніх невимушену атмосферу і відчуття справжнього свята. Чоловіки вдало жартували, звертаючись до батьків та учнів.

Так, Артем Олександрович, як директор, нагадав випускникам-хокеїстам, що, мовляв, спорт спортом, але результатів ЗНО він очікує від них все-таки високих. У свою чергу Владислав Мангер нагадав, що обласна рада наразі покладає великі надії на спортивні успіхи херсонських хокеїстів і жартома порадив «не особливо перейматися оцінками у навчанні». Однак повернувшись до звичної серйозної манери спілкування, голова облради відзначив професіоналізм педагогічного колективу навчального закладу, особисто подякував Артему Кияновському за організацію роботи у ШГП та запевнив, що взагалі не сумнівається у тому, що, окрім високих досягнень у спорті, вихованці школи покажуть прекрасний рівень знань.