У Бериславському районі поліцейські витягли зі снігового замету легковик з людьми

4 года назад 0

На території Херсонщини поліція продовжує працювати у посиленому режимі на автошляхах, контролюючи безпеку руху та надаючи допомогу всім водіям, які потрапили в біду. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Екіпаж працівників Бериславського відділу поліції у складі заступника начальника сектору превенції та ювенального поліцейського відпрацьовували складну ділянку дороги біля села Бургунка. На узбіччі вони побачили автомобіль «ВАЗ-2104», водій якого через несприятливі погодні умови з’їхав у кювет і не міг вибратися. Поліцейські зупинилися і запропонували допомогу.

Чоловік пояснив, що віз дружину в лікарню, сильно поспішав і на слизькій дорозі не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автівка застрягла у снігу. Поліцейські були підготовлені до негоди, дістали зі службового автомобіля лопати і трос. Відкопавши колеса машини, правоохоронці взяли «ВАЗ» на буксир та витягли зі снігового замету. Поліцейські супроводили автомобіль до розчищеної ділянки дороги і водій, зрештою, зміг продовжити шлях до лікарні.

Поліція закликає водіїв не втрачати пильності, бути особливо уважними та обережними під час керування транспортними засобами. Якщо ви потрапили у пастку негоди або побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду — телефонуйте за номером “102“. Поліція відреагує та допоможе!