У Білозерському районі поліція затримала підозрюваного у смертельному побитті односельця

5 лет назад 0

У Білозерське відділення поліції надійшло повідомлення від 72-річного жителя одного з сіл. Він поскаржився, що 69-річний односелець був у нього в гостях, а тепер відмовляється йти додому. Чоловік просив поліцейських допомогти йому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Коли на місце прибула слідчо-оперативна група, то у дворі правоохоронці побачили ледь живого 69-річного чоловіка, у якого були численні тілесні ушкодження. Йому негайно викликали «швидку», але згодом він помер у лікарні від отриманих ушкоджень. Попередньо, у нього діагностували черепно-мозкову травму, численні переломи ребер та інших частин тіла.

Працівники поліції опитали господаря будинку, який був у стані алкогольного сп’яніння. Він пояснив, що односелець грубо поводився у нього в гостях, відмовлявся йти геть, тому він його вдарив. На місці поліцейські вилучили ймовірні знаряддя злочину – дерев’яну палицю та металевий прут зі слідами крові.

Як повідомив начальник Білозерського відділення поліції Олександр Гайдук, зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.