У Чаплинці поліцейські затримали раніше судимого, який підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень знайомому

5 лет назад 0

Повідомлення про виявлення тіла 56-річного чоловіка у його власному будинку надійшло у Чаплинське відділення поліції від 57-річного квартиранта. Він розповів, що вранці повернувся додому з нічної зміни і виявив на підлозі господаря. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Слідчо-оперативна група провела огляд помешкання, а судово-медичний експерт оглянув тіло. У загиблого були забійні рани голови та обличчя. Квартирант стверджував, що нічого не знає про обставини нанесення тілесних ушкоджень, адже був всю ніч на роботі. Під час перевірки його слова не знайшли підтвердження. Місцева жителька, яка на світанку прийшла в гості до власника дому, розповіла, що там вже був квартирант, а тіло загиблого вона побачила на підлозі. На запитання, що сталося і чому чоловік не кличе на допомогу, квартирант зателефонував у поліцію. Після цього чоловік зізнався у скоєнні злочину та розповів про його обставини.

З його слів, ввечері у нього з власником дому виник побутовий конфлікт і він побив господаря. А вранці виявив, що той помер. Також поліцейські виявили сумку з речами зловмисника. Він пояснив, що нібито збирався змінити адресу проживання.

Як повідомив начальник Чаплинського відділення поліції Віктор Попов, затриманий виявився неодноразово судимим, в тому числі за умисне вбивство, за яке у місцях позбавлення волі провів 15 років.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.