У Чаплинці поліція з’ясовує обставини загибелі під колесами вантажівки 84-річного пенсіонера

4 года назад 0

Сьогодні, 18 травня, близько 10:00 в чергову частину Чаплинського відділення поліції зателефонував місцевий житель. Чоловік повідомив, що поблизу одного з перехресть районного центру сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. На місці поліцейські встановили, що в результаті ДТП загинув 84-річний місцевий мешканець. Наразі з’ясовуються всі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитра Думанського, 34-річний водій автомобіля «Scania» приїхав розвантажувати товар в одному з магазинів та почав рух транспортного засобу заднім ходом. В цей час позаду автомобіля вздовж бордюрів йшов 84-річний місцевий мешканець. Пенсіонер не бачив, що за спиною до нього наближається вантажівка. В результаті транспортний засіб штовхнув пішохода, останній впав на асфальт і потрапив під задні колеса «Scania».

Наразі на місці працюють слідчі Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Встановлюються всі обставини ДТП. Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».