У Дніпровій Чайці розпочали роботу клубні об’єднання

5 лет назад 0

8 та 15 вересня розпочали свою роботу клубні об’єднання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.

У перший день читачі бібліотеки відвідали мовні клубні об’єднання – «Вивчаємо німецьку разом» та «Англійський клуб», які користуються неабиякою популярністю. Заняття складаються із трьох етапів – читання адаптованої літератури, граматичний блок та блок тематичного спілкування. Робота клубу включає також культурний, історичний та соціокультурний компоненти. В цей день розпочали роботу й літературна студія «Контур» для майбутніх майстрів слова, театр-студія «Чеширський кіт», а «Бібліокафе» відкрило свої двері для шанувальників «смачного» читання.

8 вересня також відбулося засідання студії творчого самовираження «Мій світ». Найактивніші та найталановитіші читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки зібралися у відділі естетичного виховання і присвятили першу зустріч нашому рідному місту – Херсону. Студійці взяли участь у пізнавальній вікторині, під час якої згадали найцікавіші місця, яскраві події, фестивалі, конкурси та визначні дати нашого краю.

Засідання клубів для наймолодших «Пізнайко» та «Читай-компанія мандрує» відбулися 15 вересня. Малюкам були запропоновані віртуальні подорожі чарівними та вигаданими світами. Під час мандрівки діти познайомилися з відомими дитячими письменниками та розкрили їхні секрети й таємниці. Маленькі читачі дізналися багато нового, цікавого, корисного, а ще поспілкувалися з друзями та поринули у чарівний світ книг та журналів.