У Голопристанському районі після відпочинку у нічному клубі побилися односельці

6 лет назад 0

У Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні, що туди за допомогою звернувся 38-річний житель одного з сіл. У чоловіка діагностували черепно-мозкову травму, перелом склепіння черепу. Стан його здоров’я задовільний. Зі слів потерпілого, дві доби тому він повертався додому з нічного клубу у стані сильного алкогольного сп’яніння. Разом з ним був 25-річний односелець. Потерпілий першим почав конфлікт, ображаючи односельця. Той не витримав і вдарив нетверезого товариша.

Потерпілий впав і сильно вдарився головою об асфальт. Після чого конфлікт припинився і чоловіки розійшлися по домівках. Через дві доби потерпілому стало зле і він звернувся за медичною допомогою. Також чоловік стверджує, що не має претензій до односельця. Він вважає, що через алкогольне сп’яніння він сам спровокував конфлікт.

Відкрите кримінальне провадження за ст.128 Кримінального кодексу України "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження" (карається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області