У Гончарівці розпочала роботу майстерня радості

4 года назад 0

Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара – великий майданчик для усіляких знакових подій. У стінах книгозбірні часто збираються дорослі, і нерідко приходять разом із дітьми. Гончарівка подбала про те, аби дітлахи не нудьгували, коли батьки займаються своїми справами.

Так, 8 лютого майстерня радості «Творимо і витворяємо» радо зустріла своїх перших відвідувачів. Поки батьки вирішували серйозні питання у Центрі екологічної інформації, малеча розвивала свої творчі здібності поруч – у залі нових надходжень. А допомагала їм у цьому провідний бібліотекар відділу обслуговування користувачів Руслана Домбровська.

Дитяча творчість – це спосіб втілити свої емоції у щось реальне, а також можливість насолодитися результатом. Саме тому творчий розвиток дітей не менш важливий за письмо, математику та читання. Тож, якщо ви прагнете відірвати дитину від комп’ютера та натренувати посидючість, навчити робити цікаві «штучки» власноруч, а потім дарувати їх дорогим і близьким людям, тоді приєднуйтеся до творчої команди. На занятті майстерні радості співробітники бібліотеки допоможуть розкрити потенціал вашої дитини, розвинути творчі здібності, уяву та креативність. Гончарівка чекає на вас кожної 2-ої та 4-ої суботи місяця о 14:00 у залі нових надходжень (ІІІ поверх).

Крім того, головна книгозбірня області має безліч зон для дозвілля та творчості вашої дитини – від «Казкового диванчика» до комп’ютерних ігор та занять за допомогою надсучасної техніки, яка, до речі, буде цікава і дорослим. Усі послуги бібліотеки доступні щодня, крім п’ятниці, з 9:00 до 18:00.