У Гопрах та Олешках «ганяли» рибних реалізаторів та псевдо таксистів

5 лет назад 0

Вчорашній робочий день спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із патрульними відділу безпеки дорожнього руху та співробітниками Укртрансбезпеки завершили проведенням виїзного рейду із легалізації підприємницької діяльності на території Голопристанського та Олешківського районів нашої області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

На цей раз під час проведення контрольно-перевірочних заходів контролери звернули увагу на рибний прилавок з річковою рибою, яку заборонено виловлювати у цей період. На громадянку, яка здійснювала роздрібну торгівлю без жодних дозвільних документів, складено протокол про адміністративну відповідальність за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації.

Не пройшли ревізори й мимо двох автомобілів із логотипами таксі. Псевдо таксисти здійснювали перевезення пасажирів без реєстрації підприємницької діяльності, відмовлялися пред’являти технічні паспорти на транспортні засоби з метою уникнення від покарання. На авто-порушників було складено 3 протоколи про адміністративні правопорушення.

Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 — 34000 гривень. Матеріали передані до Херсонського міського суду Херсонської області для притягнення до відповідальності.

Перевірки тривають.