У Херсоні ліквідовано пожежу у триповерхівці. Евакуйовано вісім мешканців будинку

5 лет назад 0

7 жовтня о 6:47 на номер Служби «101» м. Херсона надійшла інформація про те, що по вул. Олеся Гончара горить квартира у триповерховому житловому будинку. Про це повідомляє ГУДСНС України у Херсонській області.

На місце події одразу виїхали пожежно-рятувальні підрозділи. Горіла двокімнатна квартира на першому поверсі та виникло сильне задимлення усього під’їзду. О 7:10 пожежу локалізовано на площі 30 кв. м, остаточно ліквідовано о 9:00. Вогнем знищено домашні речі у квартирі та пошкоджено балкон на другому поверсі.

У ході пожежогасіння вогнеборці врятували трьох мешканців з квартир на другому та третьому поверхах, які отримали отруєння продуктами горіння. Їх рятувальники винесли з задимлених квартир у непритомному стані і провели реанімаційні дії до прибуття швидкої допомоги. Врятованих, жінку 1941 року народження, хлопця 1999 року народження та дівчину 2001 року народження? госпіталізовано до лікарні у тяжкому стані. Також вогнеборці провели евакуацію по триколінній драбині ще п’ятьох мешканців даного під’їзду.

Попередня причина пожежі – необережне поводження з відкритим вогнем господині помешкання.

На місці події працювало чотири одиниці техніки та 14 рятувальників 14-ї та 20-ї Державних пожежно-рятувальних частин м. Херсона.