У Херсоні поліцейські розшукали неповнолітню, яка каталася в тролейбусі

4 года назад 0

17-річна дівчина вранці 4 лютого пішла з центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Херсоні і не повернулася. Мати неповнолітньої позбавлена прав на виховання доньки. Дівчину шукали працівники відділу ювенальної превенції, Херсонського відділу поліції, Дніпровського та Корабельного відділень поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Правоохоронці відпрацювали торгівельно-розважальний центр, вокзали міста, парки, опитали працівників кафе та магазинів. Приблизно о 19:00 оперативники Херсонського відділу поліції отримали інформацію, що дівчину бачили у мікрорайоні Таврійський. Під час перевірки території оперативники виявили неповнолітню у тролейбусі, на якому вона каталася містом.

З дівчиною було все добре, причину свого вчинку вона ніяк не пояснила. Її відвезли у центр соціально-психологічної реабілітації дітей та провели виховну бесіду.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, дівчина стала 40-ю дитиною, яку з початку року розшукали працівники поліції Херсонщини.