У Херсоні поліцейські склали адмінпротоколи у відношенні подружжя, яке вчинило сварку у присутності дитини

4 года назад 0

У Херсоні під час виїзду на повідомлення про домашній конфлікт працівники поліції виявили нетверезих батьків, які сварилися та намагалися вчинити бійку у присутності 5-річної дитини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Повідомлення в поліцію надійшло від 60-річної жінки. Вона просила поліцейських допомогти владнати домашній конфлікт між донькою та її співмешканцем. Свідком сварки стала 5-річна донька цивільного подружжя, яка сильно злякалася.

На місці події працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП виявили нетверезих 37-річну жінку та її 45-річного співмешканця. Поліцейські з’ясували, що чоловік порушив тимчасовий заборонний припис, який йому був винесений під час попереднього факту домашнього насильства. Він прийшов додому до співмешканки та вимагав прийняти його назад в родину. Обидва були нетверезі і почали сваритися у присутності доньки та матері жінки. Також з’ясувалося, що чоловік неодноразово судимий за наркозлочини та крадіжки.

У відношенні домашнього кривдника поліцейські склали адміністративний протокол за ч.2 ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» Кодексу України про адміністративні правопорушення. У відношенні 37-річної жінки складений адміністративний протокол за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини. Про подію поліцейські повідомили службу у справах дітей для вивчення ситуації в родині.