У Херсоні поліцейські викрили звідницю, яка заробляла за рахунок знайомої-повії

5 лет назад 0

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Херсонській області викрили у звідництві 34-річну жительку Херсона. Вона підшукувала клієнтів для своєї 27-річної подруги, з якою познайомилася в кафе. Подруга виявилася з «досвідом», вона вже притягалася до адміністративної відповідальності за проституцію. Цього ж разу погодилася знову цим зайнятися через брак коштів, адже її чоловік відбуває покарання у в’язниці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Звідницю та повію викрили в орендованій квартирі, де вони за годину «інтимного спілкування» з одним клієнтом отримали від нього 1000 гривень. Гроші звідниця сховала у кишеню куртки і не поділилася з подругою.

Звідниця виявилася раніше судимою за крадіжки, а також притягалася до відповідальності за проституцію. Жінка пояснила, що втомилася від цього заняття, тому вирішила знайти бажаючих серед безробітних дівчат.

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції Олег Шанько, 27-річна повія понесе адміністративну відповідальність за заняття проституцією. А її 34-річна подруга буде притягнута до кримінальної відповідальність за ч.2 ст.302 Кримінального кодексу України « Створення або утримання місць розпусти і звідництво».