У Херсоні поліцейські за годину встановили підозрюваного у смертельному побитті чоловіка

5 лет назад 0

Менш, ніж за годину, працівники Херсонського відділу поліції встановили причетність до скоєння тяжкого злочину 28-річного чоловіка та затримали його. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Тіло невідомого чоловіка з численними тілесними ушкодженнями перехожі виявили майже опівночі у сквері поблизу кафе, що розташоване по просп.Ушакова. На місці працювала слідчо-оперативна група та керівництво Херсонського відділу поліції. Під час огляду на тілі загиблого були виявлені численні ушкодження голови та переломи ребер. Остаточну причину смерті невдовзі визначить судово-медична експертиза.

Як повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, слідчі та оперативники одразу почали проводити повний комплекс оперативно-розшукових дій та з хронологічною точністю встановили пересування загиблого того дня. Під час спілкування з персоналом розважального закладу, неподалік якого виявили тіло, та переглянувши записи з камер відеоспостереження кафе, поліцейські визначили коло осіб, з якими того вечора контактував потерпілий. Серед учасників компанії оперативники впізнали раніше судимого, якого вони неодноразово затримували за грабежі. Працівники кафе повідомили, що саме цей чоловік поводився неадекватно і агресивно, чіплявся до інших відвідувачів. Оперативники знали, що після звільнення він не повернувся додому у Миколаївську область, а мешкав у недобудові в центрі Херсона. Саме там поліцейські і виявили громадянина, на його одязі були сліди крові. Також у нього виявили телефон і браслет загиблого.

Зі слів підозрюваного, конфлікт між ним та потерпілим виник ще в кафе, а з’ясовувати стосунки вони вийшли у сквер. Там він побив чоловіка, після чого забрав у нього особисті речі.

Наразі чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 т.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Також поліція працює над встановленням особи загиблого і всіх можливих свідків події. Слідчі дії тривають.