У Херсоні поліцейські затримали чоловіка за викрадення елітного алкоголю з супермаркету

6 лет назад 0

У Херсоні поліцейські затримали 21-річного хлопця, який з супермаркету викрадав елітний алкоголь. Протягом трьох днів молодик виніс з магазину віскі, лікер та дві пляшки коньяку на загальну суму понад 3000 гривень, повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Охоронець переглядав записи з камери відеоспостереження у супермаркеті і побачив любителя елітних напоїв, який виносив пляшки дорогого алкоголю в рукаві. Затримати на гарячому з ловмисника не вдалося. Ввечері, повертаючись додому, охоронець побачив чоловіка, зовні схожого на викрадача алкоголю.

Він на вулиці пив коньяк. Охоронець викликав поліцію. Патрульні поліцейські затримали підозрюваного та доставили в Херсонський відділ поліції. Поліцейські попередньо встановили, що 21-річний раніше судимий херсонець хотів спробувати елітний алкоголь, тому викрадав його із магазину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Йому може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.