У Херсоні поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні 4-річної дівчинки

6 лет назад 0

Злочин стався біля під’їзду у Суворовському районі. До 4-річної дівчинки підійшов невідомий чоловік, взяв за руку і завів у кущі. Там він зняв з неї золоті сережки, після чого втік. Упродовж доби працівники Херсонського відділу поліції затримали підозрюваного, яким виявився громадянин Азербайджану. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Зловмисник раніше судимий за майнові злочини і наразі його справу розглядає суд. Також суд змінив йому запобіжний захід з арешту на домашній арешт, упродовж цього часу чоловік скоїв 2 грабежі на території обласного центру. Крім малолітньої дівчинки, його жертвою став чоловік, у якого зловмисник відібрав мобільний телефон.

Як повідомив начальник слідчого відділу Херсонського відділу поліції Андрій Коршун, поліцейські вилучили у зловмисника сережки дівчинки та наразі вже повернули їх батькам дитини. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.