У Херсоні поліція розслідує обставини вбивства раніше зниклого хлопця

4 года назад 0

10 листопада в Херсоні зник 22-річний хлопець. Поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» з позначкою (безвісно відсутній). Працівники поліції вжили всі заходи для його розшуку та встановлення місцезнаходження.

Як повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили особу, причетну до зникнення хлопця. Сьогодні приблизно о 03:00 год. в полі поблизу с.Молодіжне Дніпровського району було проведено огляд місця події за участю слідчо-оперативної групи та експертів. Тіло зниклого було закопане в землі. Хлопець помер насильницькою смертю: під час огляду на грудній клітині та шиї були колото-різані рани.

Наразі проводяться заходи по збиранню доказів щодо причетності винної особи у скоєнні умисного вбивства. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу. В рамах розслідування злочину призначено проведення низки експертиз. Після отримання результатів досліджень, а також слідчих експериментів можна буде повністю встановити, за яких обставин сталося вбивство, його мотиви та причини.