У Херсоні поліція встановлює обставини автопригоди, в якій тяжко постраждали дві молоді людини

4 года назад 0

Вчора, 28 квітня, близько 23:10 в чергову частину Херсонського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими на перехресті пр-та Ушакова з вул. Маяковського. В результаті зіткнення двох транспортних засобів постраждали 19-річний хлопець та його 20-річна подруга. Дівчина перебуває в лікарні в надважкому стані. Наразі поліція з’ясовує всі обставини пригоди.

На місці дорожньо-транспортної пригоди поліцейські попередньо встановили, що 35-річний водій автомобіля «ВМW Х-3», виїжджаючи з другорядної дороги (вул. Маяковського) на головну дорогу (пр-т Ушакова), не надав перевагу в русі трициклу «Spyder» під керуванням 19-річного водія. В результаті зіткнення постраждали хлопець та його 20-річна пасажирка. Водій трициклу з переламами був госпіталізований в травматологічне відділення лікарні ім. Тропіних, а дівчина в надважкому стані доставлена в обласну клінічну лікарню. Наразі вона не контактна.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, водій автомобіля не постраждав. Візуально він знаходився в тверезому стані. У нього взяті аналізи на встановлення вмісту алкоголю в крові. Результати дослідження будуть готові приблизно через 10 днів. За фактом ДТП розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Призначене проведення необхідних експертиз для встановлення причини скоєння автопригоди.

Також, з метою проведення всебічного та неупередженого розслідування, поліція просить можливих свідків дорожньо-транспортної пригоди надати відому вам інформацію, зателефонувавши за номером «102». Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Херсонської області