У Херсоні поліція встановлює особу загиблого в ДТП

6 лет назад 0

Сьогодні близько 07:30 в чергову частину Херсонського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками по вул. Потьомкінська поблизу Центрального ринку. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що пішохід з невідомих причин впав на проїжджу частину, в результаті чого на нього здійснив наїзд вантажний мікроавтобус. Внаслідок ДТП невідомий чоловік від отриманих травм помер на місці пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Призначене проведення необхідних експертиз, встановлюються усі обставини пригоди.

Особа загиблого пішохода поки що не встановлена. Його прикмети: вік 40-50 років, зріст 165-170 см, міцної статури, був одягнутий в світло-сині джинси, сірі кросівки, куртку темного кольору. Поліція звертається з проханням до громадян, які можуть допомогти встановити особу чоловіка, зателефонувати за номером (066) 332-88-85 (слідчий Віталій Дев’ятов) або «102».