У Херсоні вантажівка потрапила у ДТП: водій був напідпитку

4 года назад 0

Автомобіль МАЗ зніс бетонні плити огородження на вулиці Марії Фортус. Такий виклик надійшов патрульним учора близько 18-ї години. За адресою вирушив один з екіпажів. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На місці інспектори побачили зазначений транспортний засіб та чоловіка біля нього. Громадянин повідомив, що він був за кермом у момент ДТП. Поліцейські встановили, що водій вантажівки під час руху заднім ходом не був уважним і скоїв наїзд на огородження, пошкодивши 2 плити.

Також у винуватця пригоди патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав напередодні спиртні напої. Зі слів чоловіка, пив і горілку, і пиво…

Громадянин погодився проїхати до медичного закладу для проходження огляду на стан сп’яніння. До цієї процедури входить і перевірка алкотестом «Драгер». Прилад показав результат 2,08 проміле, що перевищує допустиму норму в 10 разів. До того ж 51-річний херсонець не мав водійського посвідчення.

На нього патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Автомобіль інспектори передали керівнику установи, в якій працює порушник.