У Херсоні вчергове пройшов конкурс «Битва талантів»

6 лет назад 0

"Битва талантів" — це проект з певною місією, створений задля самореалізації творчої молоді, формування активної життєвої позиції, популяризацію та розвиток культурного руху нашого міста.

Весняний фінал щорічного конкурсу "Битва талантів" завершено і нарешті з’явилося довгоочікуване відео.

Усього до фіналу конкурсу впродовж кастингів було відібрано 26 номерів та понад сто учасників. Усіх фіналістів конкурсу нагороджено дипломами. Крім того, кращі з кращих "Битви талантів. Дубль 9" отримують можливість виступити на святковій сцені у День міста Херсона.

Після кастингу на нашому сайті тривало голосування, у ході якого наші читачі обирали свого фавориту конкурсу "Битва талантів", а перемогу здобула Святослава Мандра . Присутні ж на фіналі також обрали фаворита у номінації "Приз глядацьких симпатій", ним став танцювальний колектив " Dance Active ".

Переможців обирали у двох категоріях — діти та молодь. Переможцем молодшої категорії став Валентин Овчаренко , який виступив у незвичному жанрі — ментальна арифметика та отримав у подарунок подорож Україною від генерального партнера — туристичної агенції "Пятий океан". Хлопець одночасно вміє рахувати кілька рівнянь, виконуючи при цьому різні фізичні вправи. Цей напрям зараз активно розвивається і розкриває розумовий потенціал особи.

У старшій категорії визання, перемогу та мандрівку до Європи від генерального партнера отримала вокалістка Альона Савенко .

Конкурс організовано молодіжною громадською організацією "Спектр.ЮА" за підтримки управління молоді та спорту Херсонської міської ради у рамках Міської програми "Молодь Херсона" на 2015/2020 роки.

"Ми відкриваємо творчий шлях і запалюємо наші херсонські зірочки. На цьому конкурсі вони нерідко отримують свій перший квиток у творче життя і йдуть далі, розвиваються і потім виступають не тільки на сцені до Дня міста, а й беруть участь у Всеукраїнських проектах і показують таланти Херсонщини", — коментує організатор конкурсу, голова ГО "Спектр.ЮА" Валентина Кисельова.