У Херсоні відбудеться чемпіонат України зі спортивного та бойового самбо

5 лет назад 0

Вперше за роки Незалежності України в універсальній спортивній залі Херсонського вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради пройдуть змагання чемпіонату України зі спортивного та бойового самбо серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку.

За попередньою інформацією у змаганнях планують взяти участь близько 450 спортсменів з усіх областей країни.

Чемпіонат відбудеться з 1 по 3 лютого 2019 року. Офіційне відкриття чемпіонату України – 1 лютого о 12-ій годині. Початок змагань з 10-ої години. Нагородження призерів та переможців чемпіонату 3 лютого.

Нагадаємо, на днях профільна комісія підтримала звернення Херсонської громадської організації «Федерація спортивного, бойового самбо та дзюдо» щодо сприяння проведенню двох спортивних заходів в універсальній спортивній залі комунального закладу облради – «Херсонського вищого училища фізичної культури». З 26 по 28 квітня у Херсоні має відбутися Відкритий чемпіонат міста з дзюдо «Кубок Херсона» серед юнаків та дівчат, а також Кубок Херсонської федерації дзюдо серед юнаків та дівчат на призи двократного призера Олімпійських ігор Р. Гонтюка.