У Херсоні відбудеться виставка «Південний Агропромисловий ярмарок «Фермер 2018»

6 лет назад 0

З 20 по 22 лютого 2018 року в ККЗ Ювілейний відбудеться 16 міжрегіональна спеціалізована сільськогосподарська виставка «Південний Агропромисловий ярмарок «Фермер 2018». Організатор виставки – Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонський виставковий центр «Експо-Центр».

Склад учасників та ділова програма виставки свідчать про практичну спрямованість даного заходу на підтримку вітчизняних аграріїв, впровадження у виробництво досягнень науково–технічного прогресу та передового досвіду ведення високорентабельного сільського господарства. Виставка покликана прискорити інформування виробників про наявність інноваційних рішень і створити підґрунтя для оснащення агропромислового комплексу сучасною високопродуктивною технікою та обладнанням.

При стрімкому розвитку галузі та зростаючою ділової активності херсонців саме виставка стала найбільш ефективним інструментом демонстрації нових продуктів і технологій.

Херсонська область є лідером серед інших областей України з виробництва плодоовочевої продукції, що сприяє нарощенню з кожним роком експортного потенціалу. Тому з метою пошуку ефективних каналів реалізації сільськогосподарської продукції, збільшення прибутковості підприємств, встановлення бізнес-контактів у м. Херсоні щорічно, 21 лютого, в рамках агропромислової виставки «Південний агропромисловий ярмарок «Фермер» відбудеться конференція «Новий етап експорту сільгосппродукції». У 2017 року у конференції брали участь понад 435 фермерських господарств, сільськогосподарських товаровиробників та суб’єктів переробної галузі, представників оптових ринків Херсонської області.

Організатор конференції — Департамент Агропромислового розвитку Херсонської обласної адміністрації.

Експозиція виставки буде розташована як у середині залу, так і на відкритій площі ККЗ «Ювілейний».